kasparthedog

sardinen vill att burken öppnas emot havet

sun is shining the weather is sweet

Publicerad 2009-06-01 22:46:32 i Allmänt,

finfin lunch i solen. en stor fiskmås kom och höll oss sällskap på bordet bredvid. rivna morötter åt den. blev en spretig mustasch på den långa näbben. jag har alltid gillat fiskmåsar. men de borde sluta bråka i trädet ovanför michaels bil. i like it dotty passar liksom inte alls i det sammanhanget. laban säger att den måste tvättas omedelbart för det är frätande grejer det där. eller kanske inte laban; han mest står och glor med sin tomma vad-glor-du-på-är-du-retard -blick. men laban har föräldrar. en av dem är från stockholm och pratar väldigt kul tycker m. apropå föräldrar så var det mors dag igår och jag har fortfarande inte mottagit någon present eller liknande från loke. ett år fick jag en espressomaskin.. men det verkar som om den här nya faddren har glömt bort att han har en riktig förälder!! jesus christ. såklart loke behöver hjälp att välja ut något riktigt fint??

på hemvägen stannar vi till vid ett jordgubbar-vid-vägen-stånd. michael vevar ned rutan och levererar sin beställning.. jag försöker lite diskret väsa att det är nog inte riktigt så det går till.  jordgubbsförsäljerskan tittar först nyvaket på oss men kommer snabbt på fötter och överlämnar vår beställning. michael nickar belåtet och känner sig mycket nöjd med det hela. jordgubbs-drive-in, förklarar han stolt. och ja. varför inte. försäljning vid vägkanten är nära nog detsamma som drive-in. är det inte?



Kommentarer

Postat av: Affro Karro

Publicerad 2009-06-02 15:58:19

Ser ju gött ut i Falkis. Ha ha ha klockrent med jordgubbs drive in! Tur iblend att Michael inte lyssnar på dina desperata väsanden ibland. Dock ett minus att han inte kom ihåg Lokes ansvar med morsdags present ;-)



Ha det nu bäst!

Postat av: erica

Publicerad 2009-06-02 16:17:02

haha nä men det var ia jag tänkte på. på skoj alltså. loke bor ju där nu. har jag sagt? han är ute och spatserar och håller på att döda de andra katterna. annars inget nytt.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela