kasparthedog

sardinen vill att burken öppnas emot havet

ajkija

Publicerad 2010-08-23 18:39:20 i Allmänt,

idag har det fyndats. försvinnande god är den trevliga björnbärssylten. alltså resultatet av björnbärstjuveriet. men vad ska vi ha den i?! det akuta behovet av rekorderliga glasburkar med snäpplock gjorde sig så tillkänna igen. aldrig burkar när man behöver och alltid burkar till förbannelse när man har fullt i skåpen. var är de däremellan?! hursomhelst fick vi ju åka till det stora varuhuset med glasburkar och annat kul.

vi kom för två glasburkars skull (som förresten var för stora och det såg inte hemtrevligt snyggt ut med björnbärssylt i alldeles för stora burkar. det är viktigt det där ju. men till mannens fibergröthavregryn passade storleken perfekt och även till grahamsmjöl) men lämnade med ny garderob, sju doftljus (alla vainiljastyle), vita snygga galgar, regnskydd för michaels alla rockerskläder (kan vara mycket regn såhär års och det är ofta långt till bilen..), tidskriftssamlare (många tidningar blir det, speciellt om man ska få såna höjdarfilmer på köpet. herregud. mer tidskriftssamlare åt folket), golvlampa (tänk vad mörkt det är när du läser i soffan menar m), nytt trevligt slaktarblock under the coffeemachine (det andra var lite väl fläckigt väl?). ..what else.. hm.  jo, just det. en sopsorterings-/återvinningscentral. perfekt till alla musiksladdar tyckte m. liksom en stor rektangulär hink med två små i. perfa.

vi ska nog inte åka dit nu på ett tag. det kan så lätt gå överstyr. men faktiskt. man ser texten så mycket bättre i min färska mat-tidning nu med den stora fina lampan. och så alla doftljus. min vän belysningsexperten hade varit nöjd om hon såg mitt hem nu.

Kommentarer

Postat av: emma

Publicerad 2010-09-04 06:11:52

älskar nytt! finns inget bättre

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela