kasparthedog

sardinen vill att burken öppnas emot havet

vacation

Publicerad 2010-05-05 22:42:33 i Allmänt,

brahehus. borås. åmmeberg. askersund. hammar. stockholm. sol hela minisemestern. perfekt.

mitt fadderbarn linnea skulle döpas och efter det en superbrunch i mysig trädgårdsmiljö. underbart mysig dag. kristin och henrik är nog de fränaste föräldrarna man kan tänka sig och då måste man ju få ett fräsigt barn. så är det bara. vilka stars. linnea höll låda i kyrkan hela tiden. liksom livade upp.

när vi ändå skulle till äggboden passade vi på att strosa lite vid stjernsunds slott. vi lekte slottsmänniskor och trodde vi huserade där. mysigt.

stockholm var lika trevligt som absolut nödvändigt. aldrig så inspirerad som efter en dag i en stor trevlig stad med mycket färger. mycket mat och mycket kaffe och mycket inspiration. höjdardag med sol.

farsan hade som vanligt projekt på gång. vad håller du på med??!!?? -planterar granar. som om det vore en självklarhet att det är något man gör när man kommer hem på morgonen efter jobbet. helt solklart. man får ofta det där tonfallet när man råkar ställa en vanlig fråga. som om det vore självklart att plantera en radda granar. självklart att ha snöskoter i trädgården. självklart att plantera kräftor i dammen. självklart att åka båt i dammen. självklart att lägga en halväten bulle på staketpinnen. vad ska man säga.

emma gjorde fruktdrinkar åt oss med nya maskinen på jobbet. och den obligatoriska räkmackan och potatisen kunde vi förstås inte vara utan.

Kommentarer

Postat av: Karro

Publicerad 2010-05-05 22:46:39

Gud vilken succé trip!! Säg mig hur länge varade den?? Kommer ju ihåg när du på öland skulle bada, äta glass och spela minigolf samtidigt. Effektiv har du ju alltid varit :P Ha ha ha! Klockrent med granprojekt!!

Postat av: erica

Publicerad 2010-05-05 23:02:15

hehe vi var faktiskt borta i 3½ dagar så det fanns gott om tid ;) ja jag minns det där. eller inte minns minns men jag har hört det berättas för mig hahaha. succe. :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela