kasparthedog

sardinen vill att burken öppnas emot havet

ge-kås

Publicerad 2010-10-19 19:24:15 i Allmänt,

ge-kås idag.. ingen vidare succé. sura tanter kommer körandes med sina dignande kundvagnar. de har rivit åt sig så mycket fynd att klädesplagg inte får plats i vagnen utan hänger utanpå. som ett litet galleri. vidare ser jag chipspåsar som trängs (och kanske går sönder) med ljus och jultomtar glida förbi. sedan finns det leksaksvagnarna. traktorer och barbapappa-säckar överallt. skräckslagna lyckas vi ta oss fram till kassorna. hittar en lagom kort kö och ser slutet på eländet. det visar sig vara en snabbkassa för max tio varor och mannen har köpt minst sju paket batterier och en massa smågrejer från elektronikavdelningen. skräcken lurar bakom hörnet igen och kassörskan frågar spydigt om vi räknat varorna för det ser inte alls ut att vara tio. -hur många var det , frågar m med ett leende. tillbaka får han en sur blick som säger allt. no need for words. vi betalar lydigt och skyndar iväg med varorna lite halvhjärtat nedtryckta i påsen. det kanske dröjer lite innan vi kommer tillbaka igen.

höstens bästa

sopporna
börja använda mössa
tända massa ljus
varbergs kurort
tedrickandet
plocka svamp

bubblare: vitpeppar. och speciellt i löksoppa

Kommentarer

Postat av: Karro

Publicerad 2010-10-20 14:17:43

Jag försår inte alls hur man kan tränga chipsen. Vill mman ha smulor?? Hela chips är verkligen heligt! Ser hur gött ut som helst på bilderna =)

Postat av: Monica

Publicerad 2010-10-20 18:42:39

Ja fy och hu för Ge-Kås. Blir trött av bara tanken. Har varit där en gång men fick inte alls den kicken mina kolleger säger att de får (både innan, under och efter besöket). Fick mest ont i huvudet och blodsockerfall. Not my cup of tea. Te däremot är gott. Speciellt på hösten.

Postat av: emma

Publicerad 2010-10-20 19:25:57

konserten o brasbyggargert..

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela