kasparthedog

sardinen vill att burken öppnas emot havet

precis just i början av maj.

Publicerad 2011-05-06 22:48:46 i Allmänt,

måndag kväll. karro flyttar in med sin gepardväska, direkt från south africa. med sig har hon en välkomstpresent i form av en flarra från en vingård de besökte på sin honeymoon. micke tar genast sitt ansvar i form av hovmästare och erbjuder direkt en välkomnande mojito. är det något som växer som ogräs i landet så är det mynta. utmärkt. vi sippar på våra drinkar, sittandes betraktandes grillmästaren som frammanar höga lågor för att liksom ytterligare locka fram sin manligt vilda grillsida. kvällen fortsätter med trevliga minnen till lite rosé.

innan hon lämnar oss på tisdagen blir det portionsmarängsvissar. och som alltid efter ett besök infiner sig några minuters handlingsförlamning följt av ett tomrum. det tar några timmar innan allt är som vanligt igen och snart känns det som om det var flera veckor sedan hon var här. men jag saknar direkt. och önskar att hon inte bodde så långt ifrån. eller jag.  

Kommentarer

Postat av: Christina

Publicerad 2011-05-07 09:51:14

Nu har hon flyttat in här o myyser med Kanelen som inte alltid vill mysa

Postat av: emma

Publicerad 2011-05-08 06:26:52

väskan!! :)

Postat av: Kinna

Publicerad 2011-05-10 08:59:07

Det är alltid lika roligt att komma hem till er, eller till nån av de Hanssons, man är alltid lika välkommen =) Saknar dig också wife, hade varit så mycket mer succé om vi bodde närmre varann. ATT det skulle bli många cofedrinks och marängswiss portioner.



Ha ha ha, men vart tog nypbilden vägen? Köttet blev ju ändå väldigt bra trots "lite" eld och rök.



Ta hand om er nu så ses vi snart igen!!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela