kasparthedog

sardinen vill att burken öppnas emot havet

halvfullt

Publicerad 2011-10-05 20:59:23 i Allmänt,

ja. det vet jag väl. jag har tappat stinget.

men det beror ju på saker. på internet och på min långsamma dator. på hösten och på jobbet och på avsaknaden av tid. men så plötsligt händer det. jag öppnar min dator. bredvid mig står ett halvfullt (jag väljer alltid halvfullt istället för halvtomt förresten) glas redWINE. i ugnen står den, från igår, överblivna lasagnen och väntar på att bli varm. i soffan ligger två maskiner tvätt. nomadtvätt. varje dag flyttas den runt i lägenheten i väntan på att vikas och läggas in i trånga skåp och lådor. men inte idag. inte just nu. om tio minuter kommer den stackars, nu skrynkliga, tvätten flyttas in till sängen. för att några timmar senare flyttas ut till soffan igen. sådär håller vi på. i väntan på överflödig tid. men alltså.. om tio minuter kommer M hem från innebandyn. som den perfekta sambon jag är (försöker) har jag alltså redan hällt upp vinet, förberett lasagnen, lagt hans älskade vitkål i vinäger, hyrt film och köpt godis. återstår min dusch. fem minuter kvar.

filmen är en efterlängtad film. i två dagar nu har vi varit utan vår irene-huss-festival. idag släpptes senaste filmen på dvd. silent night holy night.

(det vet jag redan. att detta är ett tråkigt inlägg)

Kommentarer

Postat av: Karro

Publicerad 2011-10-06 22:14:45

I lööööv det där med tvätten, IKEA påsen med färdigtvätt åker från rum till rum utan att den liksom hänger upp sig själv :P

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela